Being a yogi leeswijzer

leestijd: 3 minuten

Met Being a Yogi hopen wij bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling door inzicht te geven in de betekenis van yoga. Door inzicht in yoga krijg je inzicht in jezelf en dat brengt je tot een hoger bewustzijn.

Ontdek being a yogi

Op being a yogi vind je inzichten en artikelen. De artikelen zijn onderverdeeld in onderwerpen.

Begin te lezen, de vier inzichten op de eerste pagina, geven het pad aan. Maar er is niet één pad. Het gaat om jouw pad. Wat spreekt jouw aan? Verdiep je daar verder in, van het één zul je bij het andere komen.

Over ieder inzicht zijn verschillende artikelen geschreven. We proberen in ieder artikel je weer op nieuwe ideeën te brengen. Alle artikelen hebben één of meer onderwerpen, waardoor je ze op meerdere manieren kunt tegenkomen. Je kunt ook artikelen vinden via de zoekbalk in het menu. Artikelen zijn heel divers, je kunt lezen, videos kijken, yogahoudingen doen of gaan mediteren.

Probeer voor jezelf uit te zoeken waar jouw interesse ligt en laat je verrassen door jezelf, door het leven zelf!

Theorie heeft praktijk nodig

Op deze website lees je over de yoga theorie. Download de app om ook echt aan jezelf te werken. In de app wordt je stap voor stap meegenomen op het authentieke yoga pad. De app komt later online. Meld je alvast aan om niets te missen over de ontwikkeling van deze app.

Daarnaast kun je nu al met ons in contact komen, vragen stellen of lessen volgen.

Achtergrond

Ben je geïnteresseerd in hoe wij tot deze inzichten en artikelen zijn gekomen lees dan meer over onze achtergrond, onze visie en onze interpretatie van yoga. Wij noemen dat "yoga zoals het bedoeld is".

Over ons
wie zijn wij?

Wij, Herman & Evelien, lopen al vanaf onze 17e samen ons pad en later zijn daar ook onze twee dochters bij gekomen, waarin meditatie, yoga, liefde en de wens naar licht voor iedereen op de wereld een duidelijke verbindende factor is.

Lees meer...
Onze visie
alles wat je doet is yoga

Een yogi zijn is een manier van leven, in feite de enige manier van leven. Alles in jouw leven gebruik je als yogi om het leven te leren kennen en het grote geheel te ontdekken. Een yogi zijn maakt je bewust, zodat je iedere ontmoeting en iedere situatie gebruikt om van te leren en jezelf te verlichten.

Lees meer...
Yoga zoals het bedoeld is
een spiritueel pad voor je persoonlijke ontwikkeling

Being A Yogi helpt de yogi om zijn eigen drie lichamen te begrijpen om vervolgens uit de dualiteit te komen tot aan de hoogste bewustzijnstoestanden van het leven zelf. Being a Yogi doet dit door het schrijven van verhalen en aanbieden van tools, zodat de yogi zijn eigen pad naar zelfrealisatie kan bewandelen.

Lees meer...